Piia

Hei! Vielä kerran joudutaan muuttamaan kahviovuoroja. Frantin Eelis on lopettanut jalkapallon ja kahviovuoro tietenkin peruuntuu.
Eli 23.1 kahviovuoro siirtyy Nuutti Kunnarin perheelle, muutoin vuorot samat ellette keskenään ole vaihtanut.Minä haen kahvioavaimen edellisenä perjantaina.
t.Piia

Nuutti

Meillä oli viime vuonna myös kahvila vuoro. Kuinka se taas arpa napsahti kohdilleen. T. Junnu

Rasmus

Kaikilla meillä on ollut talkoovuoroja, osalla kahviossa, osalla turnauksissa, osalla edun peleissä jne. Ja osa on talkoillut kaikissa. Kuten yllä kirjoitin, vuorot jaetaan aakkosten mukaan, olitte Kantojärven jälkeen seuraavat.
T. Piia joukkueen puolesta

Rasmus

Alla korjattu lista, yksi vuoro oli jäänyt pois.

Hyvää tätä vuotta kaikille!

Joukkueemme vuoro on hoitaa Lappia hallin kahviota viikolla 4 eli 22.1-26.1 2018.Jojon kanssa sovimme, että vuorot jaetaan aakkosjärjestyksessä, toimihenkilöiden perheet hypätään yli. Kahvion ohjeet löytyvät täältä nimenhuudosta ja kahviosta, autan tarvittaessa mielelläni.
Ensimmäisenä vuorossa oleva hakee avaimen edellisenä perjantaina Lappian kahviosta ennen klo.20.
Vuorot on jaettu 08 ja 09 kesken. Mikäli et pääse vuorollasi, hoidathan itse tuuraajaan. Muistutuksena, että klubi laskuttaa 50 euroa, mikäli kahvio ei ole auki.

VIIKKO 4:
22.1 klo.17-20 Bimberg Rasmus( Bulgakovin puolesta)
23.1 klo.17-20 Frantti Eelis
24.1. klo.17-20 Heikkilä Samuel
25.1 klo.17-20 Joensuu Juho
26.1 klo:17-20 Kantojärvi Timo

t.Piia

Timo

Hei! Pystyykö ti 23.1 tai Ke 24.1 kahvilavuorolainen vaihtaan minun kaa vuoroa joka on Pe 26.1?

Timo

Timo on sairaslomalla tammikuun , parannellaan poika kuntoon .

Erja

Tervehdys!
Välitän ohessa Janne Hietalan viestin inventarioista:
Inventointia seuraaville päiville. Kaikissa päivissä palkkio 10 €/h omalle joukkueelle.

2.1 Prisma ‪klo 13‬
3.1 Prisma ‪klo 6‬
10.1 Citymarket ‪klo 6‬
17.1 Citymarket ‪klo 6‬
24.1 Citymarket ‪klo 6‬

Ilmoittaudu minulle joukkueesi ja puhelinnumerosi kera.
Kiitos kaikille etukäteen
Janne
B-tytöistä
‪040 712 3209‬

Hannamari

Vaatetilauksesta; ensimmäinen tilaus on tehty. Kaikkia vaatteita ei kuitenkaan ainakaan heti saada, mikä on valitettavasti aika normihommaa näissä varusteasioissa.

Verkkapuseroita (UX-1 Half Zip) on tällä hetkellä saatavissa vain aikuisten koossa. Verkkahousuja (UX-1) ei saa missään koossa. Sovittamisessa kannattaa nyt verkkapuvun kohdalla senttikokojen osalta hyödyntää pelikavereiden vermeitä, koska sovituskokojakaan ei todennäköisesti hetkeen Mäkimaalle tule. Koot 140, 152 ja 164 cm löytynevät ainakin omasta porukasta. Myös toppatakkien kohdalla oli toimitusvaikeuksia, selvitän sen vielä, en saanut tänään Juha Silvanderia kiinni.

Juho

Hei. Oisko kellään harkkapaitaa joka ois menny pieneksi. Juholle menee vielä 128 mutta 140 voi olla vielä iso. Jos ei löydy käytettynä niin tilaan sit uutena sen 140. Koska se toinen tilaus laitetaan?

Hannamari

Toinen tilaus lähtee kun kaikki ovat sovittaneet tarvitsemansa kamppeet ja ilmoittaneet ne mulle (tai Mäkimaalle). Pyritään parin viikon sisään tekemään se.